Watch our films
Virtual cinema
10th edition
November 19-22, 2020 ONLINE EDITION

Editia 10

Proiecțiile Animest pot fi urmărite pe platforma de Cinema Virtual.

Toate proiecțiile sunt gratuite, însă necesită crearea unui cont și rezervarea unui loc.

Proiecțiile din cadrul festivalului Animest pot fi urmărite doar de pe teritorul Moldovei. Proiecțiile vor respecta programul afișat și vor putea fi urmărite în maximum 4 ore de la ora anunțată.

Pentru mai multe detalii despre platforma de Cinema Virtual, puteți verifica pagina de FAQ.

Unele filme pot fi destinate exclusive publicului adult, conținând scene de violență sau sex. Animest vă recomandă să verificați descrierea fiecărui film, precum și recomandarea de vârstă, postate pe platforma de Cinema Virtual. 

Festivalul Animest proiectează filmele în varianta lor originală. Majoritatea filmelor sunt prezentate cu subtitluri în engleză și română. Sublo & Tangy Mustard este prezentat fără subtitrări.

Animest Family Goodies
Cu toții l-am văzut în filmele animate de Sărbători și ne-am îndrăgostit de poveștile fermecătoare în care-și făcea simțită prezența..
Read more
Astăzi începe Animest - online, gratuit și pe tot teritoriul țării
Astăzi începe cea de-a zecea ediție Animest Chișinău. În premieră în istoria festivalului, filmele din acest an vor avea putea fi vi..
Read more
Filme de animație pentru copii vin de pe două continente și aduc multă aventură la Animest 2020
Cei mai tineri fani ai Animest Chișinău vor avea parte, la cea de-a zecea ediție a Festivalului Internațional de Film de Animație, de o doză bună de c..
Read more
Animest Chișinău face 10 ani, iar animația românească - 100
Acum zece ani, Festivalul Internațional de Film de Animație Animest făcea primul pas în Republica Moldova, aducând pe marile ecrane din Ch..
Read more