Prezentare Animation Worksheep

Echipa Anim’est invită toți animatorii, indiferent de nivelul de experiență la prezentarea Animation Worksheep, atelier de film de animație, din România. Animation Worksheep, prezentat la Festivalul Internațional de Animație Anim’est, ajunge la anul la a 5-a ediție. Evenimentul va avea loc vineri, 31 octombrie, ora 14.00, în incinta Academiei de Muzică, Teatru și Arte plastice, bl.1, Catedra Multimedia, sala 114.

Worksheep-ul este destinat tinerilor animatori din România și Republica Moldova cu diferite niveluri de experiență, inclusiv începătorilor care dovedesc aptitudini de grafică/desen și stăpânesc noțiuni elementare de animație.

Produsul Worksheep-ului poate fi vizionat, în premieră, la ediția următoare a Anim’est-ului. Dintre cei 46 de absolvenți ai Worksheep-ului din perioada 2011-2014, aproximativ jumătate lucrează în acest moment ca animatori și din ce în ce mai mulți dintre ei participă cu filme proprii la competiția românească din cadrul Anim’est.

Animation Worksheep face, în fiecare an, pași importanți spre a deveni prima școală de animație din România. Totodată, Project Worksheep, concursul de proiecte de scurtmetraj va ajunge la Anim’est 2015 la a 3-a ediție. Anim’est oferă un premiu de 1000$ celui mai bun proiect și, totodată, consultanță și sprijin în dezvoltarea și apoi producția scurtmetrajelor participante. Scopul principal al platformei noastre educaționale, Animation Worksheep, este Acela de a descoperi, forma și promova animatori din România și Republica Moldova.