Vino să fii voluntar la cel mai tare festival din Moldova!

Ești tânăr și plin de energie? Îți place animația și evenimentele faine? Te invităm să faci parte din echipa de voluntari Anim'est Chișinău – cel mai tare festival din Republica Moldova.

Fiind voluntar Anim’est vei face parte dintr-o echipă îndrăgostită de animație, și, indiferent de responsabilitățile pe care le vei avea (departamentul de guest, promovare, PR, tehnic și multe altele), o să cunoști invitații speciali ai Festivalului, vei participa la toate evenimentele din cadrul Anim’est și pur și simplu vei fi parte a unuia dintre cele mai importante evenimente de film de animație din Europa.

Dacă te vei remarca în mod special, s-ar putea în anul viitor să devii membru al echipei Anim’est, care în mare parte, este formată din foști voluntari.

Trimite CV-ul tău pe adresa mashacretu@gmail.com în perioada 1-14 octombrie ca ulterior să treci un interviu cu organizatorii.

Cea de-a cincea ediție a Festivalului Internațional de Film de Animație Anim'est va avea loc în perioada 29 octombrie - 1 noiembrie 2015, la Chișinău, în cinematograful Odeon și clubul Tipografia 5.

Notă: Vârsta minimă pentru a aplica pentru voluntariat în cadrul Anim’est este 18 ani.